Mymngaump's Urban Access

Put Your Teeth Up On The Window Sill

Bra med trädbeskärning

Något som jag skulle vilja lära mig mer om är att ta hand om växter och en trädgård. Jag tycker att det verkar så härlig att kunna få saker att växa och se hur det blir bättre och bättre och att det växer och frodas. Som det är just nu så är jag inte så duktig på att ta hand om växter, jag har ju blommor men det är inte som att jag kan så mycket om det. Och det är något som jag skulle vilja lära mig och som jag tycker är väldigt kul.

Finns så mycket att lära sig

Det finns verkligen så mycket som man kan lära sig om allt möjligt. Och det skulle ju vara väldigt kul att lära sig mer och bli riktigt duktig på det tycker jag. Och det skulle vara intressant att lära sig mer om träd och om trädbeskärning. Hur det går till och vad det är som man ska tänka på och hur man ska göra det. Så det är spännande att det finns så mycket som man kan göra och som man kan lära sig och det är ju det som är väldigt givande att det finns så mycket som man skulle vilja lära sig och kunna mer om. Det är så som jag känner det och som skulle vara väldigt intressant. 
Och med en trädgård så tror jag att man hela tiden kan lära sig mer och att det hela tiden finns nya saker som man kan lära sig och bra tips och råd som kan vara bra att veta så att blommorna kommer att frodas ännu mer. Ja det är verkligen något som skulle vara kul att veta mer om och som kan vara intressant att tänka på och som kan göra att det blir så bra som möjligt och att det blir bra.